Over NetCompany

NetCompany, diep in de branche geworteld, is uw partner met betrekking tot vele ICT diensten en internetoplossingen.

Opgericht om ook de kleinere en middelgrote bedrijven persoonlijk te kunnen bijstaan met alles wat met de huidige nieuwe internettechnologie te maken heeft, en dat is veel.

Bij NetCompany realiseren wij ons iedere dag weer dat iedere client uniek is, zo heeft iedere client ook zijn eigen wensen op het gebied van de ICT.

Bij NetCompany zijn we bezig met het optimaliseren van innovatieve technologiën om zodoende uw businessefficiency te verhogen...tegen scherpe prijzen, zodat u niet direct een persoonlijk faillissement bij elkaar zult winkelen.

Wij doen dit bijvoorbeeld door het samenstellen van complete netwerksystemen, alsmede ook het ontwerpen en schrijven van uw software, het compleet ontwikkelen en implementeren van consument vriendelijke websites inclusief de door u gewenste applicaties en mogelijkheden.

Ook voor hosting en beheer van uw applicaties bent u bij NetCompany aan het juiste adres, wij doen dit voor Macintosh, Windows en Linux systemen.

NetCompany heeft reeds diverse projecten gerealiseerd en afgerond. Een deeloverzicht van ons werk vind u in ons portfolio.

Bij NetCompany staat u als client centraal en graag bewijzen wij ook u onze aantrekkingskracht.